Termékkategóriák ONLINE ÁRUHÁZ

Coop információk

 

 

Üdvözüljük Önt webáruházunkban Coop Klub törzsvásárlóként!

Használja ki Coop Klub kedvezményét webáruházunkban történő vásárlásakor!

A Coop Klub törzsvásárlói program és az Active Office együttműködésének köszönhetően Ön 10% kedvez­ménnyel veheti igénybe áruházunk több mint 20.000 termékét.

A kedvezmény igénybevételéhez, kérjük az alábbi mezőbe írja be COOP Klub Törzsvásárlói kártyaszámát. Az OK gomb megnyomása után rendszerünk azonosítja kártyaszámát és átirányítja Önt a regisztrációs felületre, ott kérjük töltse ki a szükséges adatokat.

Sikeres regisztrációt követően a belépéshez szükséges felhasználónevet és jelszót emailben küldjük meg az Ön számára.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy egy törzsvásárló kártyával csak egyszer regisztrálhat felü­letünkön!

Coop törzsvásárlói kártyaszám:
 
Az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) tudomásul vettem és elfogadom.
Regisztráció

 

A belépést követően Önnek már a 10% kedvezménnyel csökkentett árat tüntetjük fel.

Rendeléseit ügyfélszolgálatunk minden esetben e-mailben visszaigazolja, mely tartalmazni fogja a megrendelt termékeken kívül a szállítás pontos adatait.

Rendelését logisztikai partnerünk fogja Önöknek kiszállítani, akinek utánvételként készpénzzel tud fizetni a termékek átvételekor.

A megrendeléseket nettó 15.000 Ft érték felett díjmentesen házhoz szállítjuk. Nettó 15.000 Ft rende­lési érték alatt a szállítási díj egységesen 950 Ft+Áfa.

Amennyiben regisztrációval vagy az áruházunkkal kapcsolatosan segítségre lenne szüksége az alábbi elérhetőségeken készséggel állunk rendelkezésére. Keressen minket bizalommal.

Az oldal cookie-kat használ a tökéletes felhasználói élmény érdekében. A beállítások megváltoztatása nélkül cookie-kat tárolunk az eszközén.
Részletek az adatvédelmi szabályzatban.

RENDBEN